LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00

Pet: 08:00-14:00
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00 

Pet: 08:00 - 14:00 
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

+385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS Hrvatska

 

RADNO VRIJEME

 

PRODAJNO MJESTO ZAGREB

 

Pon, sri, čet: 08:00-16:00

Uto: 8:00-18:00

Pet: 08:00-14:00

Sub i ned: Zatvoreno

 

PRODAJNO MJESTO SPLIT

 

RADNO VRIJEME

prema dogovoru

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

Kako poboljšati kvalitetu življenja

Kako poboljšati kvalitetu življenja


U posljednjih godinu i pol dana većina nas je naučila da je jedna od najbitnijih stavki života učiniti najbolje za naš um i tijelo jer su vanjski utjecaji nepredvidivi i ono što nam uvijek ostaje je rezultat naše kvalitete življenja. Ponekad više vremena provodimo u poslovnom prostoru, a ponekad više u domu. Samim time je jako bitno da je okruženje u kojem se nalazimo što zdravije radi poboljšanja mentalnog i fizičkog zdravlja koje će nam omogućiti da se lakše nosimo sa životnim promjenama ili kolotečinama.


Većinom spomenuto zdravlje povezujemo s treninzima i zdravom prehranom, iako su to samo najvidljiviji dijelovi naše svakodnevnice, no iza toga postoji još bitnija stavka koju često zaboravljamo. Iako je od velike važnosti uredna i zdrava prehrana to nije jedina stvar koju unosimo u svoj organizam a koja nam uvelike doprinosi kvaliteti života i zdravlja. 


Zrak je dio života bez kojega zaista ne možemo živjeti i upravo bi ta stavka trebala biti jedna od najbitnijih o kojoj trebamo brinuti. Svijest o udisanju čistog zraka upravo se povećala za vrijeme pandemije no virusi su samo jedan od živih organizama ili njihovih derivata koje možemo unijeti u svoje tijelo disanjem i koje šteti našem zdravlju. Ostali organizmi koji se nakupljaju u tijelu do otrovnih razina i mogu, između ostalog, prouzrokovati respiratorne probleme su plijesan, bakterije, grinje i životinjska perut. 


Zagađenje vanjskog zraka koje uzrokuju krute i tekuće čestice te određeni plinovi koji mogu doći iz ispušnih plinova automobila, kamiona, tvornica, prašine, peludi te vanjskih spora plijesni suspendiraju u zraku  te iste također mogu utjecati na razinu čistoće unutrašnjeg zraka ukoliko prozračujemo prostore kroz prozore.


Kako poboljšati kvalitetu zraka u prostoru


Kako bismo izbjegli ustajali i zagađeni zrak unutar zatvorenog prostora, no u isto vrijeme omogućili ulazak čistog zraka bez bioloških i kemijskih zagađivača poželjno je koristiti adekvatne visoko-kvalitetne ventilacijske sustave s antialergijskim filterima i filterima koji sprječavaju ulazak neugodnog mirisa prilikom unosa čistog zraka.


Upravo to omogućuju LUNOS, njemački ventilacijski sustavi, čiji rad se usavršuje preko 60 godina postojanja te koji uz posebne mikro filtere osiguravaju da čestice peludi, prljavštine i prašine ne mogu ući u životni prostor.Kako biste dobili ponudu nazovite na telefon: +385 99 830 75 58 ili pošaljite upit na: lunos@lunos-hrvatska.com ili putem obrazca. U zahtjevu nam pošaljite svoj telefonski broj, tlocrt vašeg prostora, a mi ćemo vam poslati cjelovito rješenje za vaš novi životni komfor.

Osjetite svježinu prirode u svom domu.

Aktualno