LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00

Pet: 08:00-14:00
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00 

Pet: 08:00 - 14:00 
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

+385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS Hrvatska

 

RADNO VRIJEME

 

PRODAJNO MJESTO ZAGREB

 

Pon, sri, čet: 08:00-16:00

Uto: 8:00-18:00

Pet: 08:00-14:00

Sub i ned: Zatvoreno

 

PRODAJNO MJESTO SPLIT

 

RADNO VRIJEME

prema dogovoru

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

Provjetravanje prostora u kojima živimo, radimo i često boravimo

Provjetravanje prostora u kojima živimo, radimo i često boravimo je potrebno ali ima i neke nedostatke kao što su propuh i komarci


Jedna od najbitnijih preporuka stožera civilne zaštite, osim nošenja zaštitnih maski i održavanja primjerenog razmaka u svrhu održavanja epidemioloških mjera vezanih za pandemiju Covid -19 je također i provjetravanje prostora u kojima živimo, radimo i često boravimo. Uz dovoljnu količinu prirodnog svjetla, zdrava i ugodna unutarnja klima u životnom i radnom okruženju  održava se kroz provjetravanje prostora. Svako godišnje doba nosi svoje  izazove sa kojima se susreće naša svakodnevna rutina provjetravanja. Nedovoljna količina svježeg zraka i pojava kondenzacije vlage u prostoru uzrokuju tegobe s disanjem, astmu i alergije. 
 
Znate li da prosječna četveročlana obitelj kuhanjem, tuširanjem i čišćenjem dnevno proizvede 10 litara vlage?

Da bi učinkovito prirodnim putem provjetrili prostor, svaka prostorija u stanu treba imati najmanje jedan otvor koji se može otvarati radi provjetravanja. Provjetravanje je potrebno radi dovođenja kisika za disanje, isušivanja, uklanjanja CO₂ i drugih onečišćenja u zraku te neugodnih mirisa. Međutim, prirodno provjetravanje nije uvijek moguće iz razloga preosjetljivosti na propuh, pristupa raznih insekata od kojih nam komarci zadaju najviše briga, te iz razloga dotrajalosti starih građevina ili kod novih građevina zbog novih standarda gradnje kojima se želi povećati energetska učinkovitost građevina te nema dovoljno provjetravanja. No pronašli smo izvrsno rješenje! Rješenje koje već preko 60 godina postoji na tržištu i uspješno zadovoljava kupce sa navedenim problemima.


Lunos decentralizirani ventilacijski sustavi su rješenje bez konkurencije kada je riječ o dovodu čistog zraka u zatvorene prostore. Automatska prilagodba vanjskoj temperaturi unutar prostora, kako bi se izbjegla kondenzacija i sam nastanak plijesni. Uspješna kontrola razine vlage je upravo pravilan smjer prema rješenju problema alergijskih reakcija i astme kod osoba koje pate od njih. Odabirom Lunos jedinice automatskog sustava provjetravanja prestaje Vaša briga o propuhu, insektima, lošem zraku i alergijama. Nazovite nas bez obaveze i s povjerenjem radi savjeta oko odabira Vašem slučaju najkorisnijeg proizvoda iz našeg asortimana.Za ponudu nazovite na besplatni telefonski broj: +385 99 830 7558 ili pošaljite upit na: lunos@lunos-hrvatska.com ili putem obrasca za kontakt. Zajedno s upitom pošaljite nam svoj telefonski broj, tlocrt svoje stambene površine i mi ćemo vam poslati cjelokupno rješenje za vaš novi stambeni komfor.

ing

Osjetite svježinu prirode u svom domu.

Aktualno