LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00

Pet: 08:00-14:00
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00 

Pet: 08:00 - 14:00 
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

+385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS Hrvatska

 

RADNO VRIJEME

 

PRODAJNO MJESTO ZAGREB

 

Pon, sri, čet: 08:00-16:00

Uto: 8:00-18:00

Pet: 08:00-14:00

Sub i ned: Zatvoreno

 

PRODAJNO MJESTO SPLIT

 

RADNO VRIJEME

prema dogovoru

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

Ventilacijski sustavi koji daleko premašuju sve higijenske zahtjeve za javne i privatne objekte

Lunos Nexxt sustavom možemo zadovoljiti potrebu za većom razmjenom zraka, što je posebno važno u vrtićima, školama, uredima, hotelima, medicinskim ustanovama i, naravno, u stanovima ili kućama. Možete odabrati filtre s oznakom F9 koji daleko premašuju sve higijenske zahtjeve za javne i privatne objekte.


Lunos s elementom Nexxt postavlja potpuno nove standarde na polju decentraliziranih ventilacijskih jedinica s rekuperacijom. Mogućnosti ovog elementa znatno premašuju zasad poznate uređaje i otvaraju nova područja primjene. Njime možemo zadovoljiti potrebu za većom razmjenom zraka, što je posebno važno u vrtićima, školama, uredima, hotelima, medicinskim ustanovama i, naravno, u stanovima ili kućama. Možete odabrati filtre s oznakom F9 koji daleko premašuju sve higijenske zahtjeve za javne i privatne objekte. Nexxt je izvrstan izbor za provjetravanje zgrada izloženih jačem vjetru, kao i za zgrade u kojima postoje veći zahtjevi za dobrom zvučnom izolacijom. Toplinska učinkovitost iznosi preko 90% (u smislu DiBt), što je rezultat izuzetno učinkovitog izmjenjivača, a rad je izuzetno tih, jer pogon osiguravaju dva ventilatora visokih performansi koji osiguravaju protok zraka do 150 m3 / h. Nexxt se može pohvaliti s čak 8 senzora koji tijekom rada osiguravaju optimalan rad s obzirom na unutarnje i vanjske klimatske uvjete. Elegantan kontroler integriran je u kućište elementa, tako da su informacije o radu jasne i dobro vidljive - a intenzitet svjetlosti se može mijenjati. Potpuno novi poslovni koncept zaokružili smo elegantnim dizajnom. Moguće je postaviti nadgradni ili skriveni dizajn, ali u svakom slučaju za protok zraka dovoljna je cijev promjera Ø 160, tako da se vanjska fasadna rešetka ne razlikuje od ostalih rešetki koje dolaze iz obitelji e2 i ego.


Mala zvučnost & Maksimalna zvučna izolacija

Vrlo je važno da naši elementi rade što nečujnije, tako da u ovom području postižemo vrlo dobre ocjene. Međutim, s Nexxtom premašujemo sve trenutno važeće parametre u pogledu čujnosti i zvučne izolacije. Neskromno možemo potvrditi da je Nexxt najtiši element u svojoj klasi. Dodatna prednost je visoka zvučna izolacija vanjske buke, pri čemu postižemo slabljenje od 56 dB, što znači da se element može bez problema koristiti u objektima smještenim u blizini zračne luke. 


PREDNOSTI:

Energetska učinkovitost

Uz vrlo malu potrošnju energije, Nexxt  je izuzetno energetski učinkovit i na taj način aktivno doprinosi zaštiti našeg okoliša. Novi EC-motor s visokim učinkom u velikoj su mjeri zaslužni za malu potrošnju energije.


Rekuperacija & Upravljanje

Srce Nexxt-a je modul s izmjenjivačem topline koji radi na principu unakrsne razmjene zraka (slično kao u sustavima centralne ventilacije). Učinkovitost oporavka iznosi preko 90% (EN 13141-8) pri brzini od 60m3/h. Nexxt je opremljen automatskim nadgledanjem rada, a čak 8 integriranih senzora osigurava njegov optimalan rad.


LUNOS Design

Nexxt utjelovljuje trenutne smjernice dizajna LUNOS - valni oblik. Svojim elegantnim dizajnom, malom dubinom (67 mm) i unutarnjim difuzorom (cca 50x50 cm), Nexxt će zasigurno biti jedan od vaših najatraktivnijih elemenata kućanskih aparata.


LUNOS Kompatibilnost

Koristeći standard Ø 160 (promjer otvora u vanjskom zidu), Nexxt je u potpunosti kompatibilan sa svim ostalim elementima iz obitelji e2 i ego. Ako već imate instaliran predmet iz ove obitelji, možete ga zamijeniti Nexxt-om bez većih intervencija.


Univerzalno kućište u izvedbi s skrivenom ili površinskom postavom

Nexxt se može ugraditi u vanjski zid u skrivenoj ili na površini izvedbi. Za skrivenu konstrukciju debljina stijenke mora biti najmanje 280 mm. U slučaju dizajna na površini potrebno je dodatno ugraditi elegantnu ukrasnu masku.


Za ponudu nazovite na telefon: +385 99 830 75 58 ili pošaljite upit na: lunos@lunos-hrvatska.com ili putem obrazca. U zahtjevu nam pošaljite svoj telefonski broj, tlocrt vašeg dnevnog boravka, a mi ćemo vam poslati cjelovito rješenje za vaš novi životni komfor.

Osjetite svježinu prirode u svom domu.

Aktualno