LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00

Pet: 08:00-14:00
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00 

Pet: 08:00 - 14:00 
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

+385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS Hrvatska

 

RADNO VRIJEME

 

PRODAJNO MJESTO ZAGREB

 

Pon, sri, čet: 08:00-16:00

Uto: 8:00-18:00

Pet: 08:00-14:00

Sub i ned: Zatvoreno

 

PRODAJNO MJESTO SPLIT

 

RADNO VRIJEME

prema dogovoru

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

Uvjeti i upotreba

OPĆI UVJETI
 

Sav sadržaj na stranicama i podstranicama web stranice lunos-hrvatska.com zaštićen je autorskim pravima. Web stranica (uključujući sve njezine podstranice) samo je za vašu upotrebu i opće informacije. U slučaju korištenja web stranice (pregledavanje, dobivanje informacija, korištenje aplikacije itd.), Suglasni ste s općim uvjetima navedenim na ovoj stranici. Ako se ne slažete s općim uvjetima, smatra se da ne možete koristiti web stranicu (pregledavanje, dobivanje informacija, kupnja itd.). Pridržavamo si pravo na promjenu općih uvjeta, u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Sve promjene stupaju na snagu odmah nakon promjene. Zaštita podataka, kako je navedeno na ovoj web stranici, sastavni je dio općih uvjeta.

 

 

Autorska prava
 

Dizajn web stranice i svi njeni sadržaji, ako nije drugačije navedeno, zaštićeni su autorskim pravima, industrijskim i intelektualnim pravima. Možete koristiti programski kôd, informacije, tekst, slike ili druge grafičke elemente koji se nalaze na ovoj web stranici isključivo za vašu osobnu, nekomercijalnu upotrebu kojom razumijemo gledanje i ne možemo ih koristiti u cijelosti ili djelomično, reproducirati, mijenjati, prenijeti, odobriti ili objaviti u cijelosti ili djelomično, distribuirati, licencirati ili objavljivati ​​u obliku publikacija u bilo koju svrhu bez prethodnog pismenog odobrenja administratora i / ili vlasnika web stranice.

 

 

Definicije
 

Upravitelj web stranice je tvrtka ili pojedinac koji je također vlasnik web stranice te se samostalno ili u suradnji s vanjskim dobavljačima brine za pravilno funkcioniranje web stranice.

 

Administrator ili održavač web stranice je tvrtka ili pojedinac koji je ovlašten od strane administratora web stranice da održava, mijenja, dopunjava web mjesto i vrši ih prema uputama administratora.

 

Osobni podaci znače sve podatke koji se odnose na identificiranog ili prepoznatljivog pojedinca (u daljnjem tekstu: osoba s podatcima). Osoba koja se može identificirati je ona koju je moguće identificirati izravno ili neizravno, posebno pružanjem identifikatora kao što su ime, adresa, informacije o lokaciji ili drugo.

 

Obrada podataka znači svaki čin ili skup radnji koje se provode u vezi s osobnim podacima ili skupovima osobnih podataka sa ili bez automatiziranih sredstava, poput prikupljanja, snimanja, uređivanja, strukturiranja, pohrane, prilagođavanja ili izmjene, dohvaćanja, pregledavanja, korištenja, objavljivanje posredovanjem, širenjem ili na drugi način stavljanjem na raspolaganje, prilagođavanjem ili kombiniranjem, ograničavanjem, brisanjem ili uništavanjem.

 

Upravitelj osobnih podataka znači fizička ili pravna osoba, tijelo javne vlasti, agencija ili bilo koje drugo tijelo koje samo ili zajedno s drugima određuje svrhe i sredstva obrade.

 

Obrađivač osobnih podataka znači fizička ili pravna osoba, tijelo javne vlasti, agencija ili drugo tijelo koje osobne podatke obrađuje u ime i po nalogu kontrolora.

 

Korisnik osobnih podataka znači fizička ili pravna osoba, javno tijelo, agencija ili drugo tijelo kojem su osobni podaci objavljeni, bilo da je treća strana ili ne.

 

 

Opće odredbe
 

Administrator web stranice pokušati će osigurati da su podaci na web mjestu ažurni i točni, ali ne preuzima nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i / ili pravovremenosti. Administrator web mjesta može također pružiti fotografije proizvoda i usluga za koje se smatra da su simbolične prirode i ne pružaju nužno značajke proizvoda i / ili usluga. Objavljeni sadržaj nema karakter službenog dokumenta, osim ako je to posebno naznačeno. Administrator zadržava pravo promjene sadržaja web stranice u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave iz tehničkih, pravnih, poslovnih ili drugih razloga. Sav sadržaj administrator može mijenjati bez obveze informiranja korisnika i nije odgovoran za posljedice promjena.

 

Upravitelj web mjesta osigurava da su sve usluge dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, ali ne jamči da će elektroničke usluge funkcionirati bez prekida, bez problema, grešaka ili grešaka, niti jamči uspjeh korištenja tih usluga. Isključena je svaka kaznena i građanska odgovornost za gubitak ili umanjeni pristup podacima ili bilo kakvu drugu slučajnu, posljedičnu, posebnu ili posljedičnu štetu nastalu upotrebom ili mogućom nemogućnošću korištenja web stranice, uključujući i bez ograničenja na izgubljeni prihod ili očekivanu dobit, gubitak dobrog imena. imena, transakcije ili podaci, tehničke pogreške, pogreške u cijenama, rokovi isporuke, opisi proizvoda, opisi usluga ili neispravnost web stranice.

 

U mjeri dopuštenoj zakonom isključena je i svaka odgovornost vlasnika, menadžera ili bilo koje druge pravne ili fizičke osobe koja je sudjelovala u kreiranju i stvaranju web stranice lunos.si i bilo koje druge pravne ili fizičke osobe koja je na bilo koji način povezana s web stranicom.

lunos-hrvatska.com

 

 

Kolačići
 

Web stranica sadrži t. ja. kolačiće radi nesmetanog rada web stranice. Operator ne prikuplja nikakve osobne podatke o posjetiteljima web stranice, osim podataka navedenih u općim uvjetima i odredbama.

 

Kolačić, poznat i kao HTTP kolačić, dio je podataka koje web stranice pohranjuju na korisnikovu web pregledniku tijekom pregledavanja. Sljedeći put kada korisnik posjeti stranicu, web preglednik prosljeđuje ovaj dio informacija na web stranicu koja je pohranila te podatke.

 

Već ih koriste većine modernih web stranica.

 

Kolačići sami po sebi nisu štetni jer se upotrebljavaju u razne svrhe i bez njih bi se upotreba web stranica ozbiljno smanjila. Koriste se za prijavu na različite web stranice s korisničkim imenom i lozinkom, spremanje košarica u internetskim trgovinama, vođenje statistike posjeta web mjestu itd.

 

Kolačići također imaju vlastiti životni vijek, koji se razlikuje ovisno o zadacima kolačića. Kolačić se može čuvati minutima, satima ili čak neograničeno.

 

Vi odlučujete želite li dopustiti pohranjivanje kolačića na vaš uređaj. Možete kontrolirati i promijeniti postavke kolačića u svom web pregledniku.

 

Za informacije o postavkama kolačića odaberite web preglednik koji koristite.

Ako kolačiće isključite, neke opcije web mjesta mogu biti onemogućene. Korištenjem web stranice prihvaćate i upotrebu kolačića, osim što ih onemogućujete.

 

 

Zaštita osobnih podataka
 

Administrator web stranice lunos-hrvatska.com posvećen je ispravnom i sigurnom korištenju osobnih podataka u svom radu. Osobni podatci koje korisnik daje putem obrazaca na internetskoj stranici lunos-hrvatska.com ili na bilo koji drugi način (telefonom, e-mailom itd.) Strogo su povjerljivi i tretiraju se kao povjerljivi podatci pa se neće pružati bez pravne osnove. neovlaštene treće strane.

Osobni se podaci ne tretiraju kao osjetljivi podatci.

 

 

Pristanak na abrade I zaštitu osobnih podataka
 

Korisnik web stranice lunos-hrvatska.com izričito se slaže da se u svrhu korištenja web stranice i pružanja elektroničkih usluga, povezanog upravljanja sustavom i informiranja korisnika, osobni podaci korisnika prikupljaju i obrađuju. Prikupljaju se samo podatci potrebni za pravilno obavljanje usluga i komunikaciju između upravitelja i / ili vlasnika i korisnika web stranice. Pridržavamo pravo korištenja podataka dobivenih na ovaj način iu skladu s općim uvjetima objavljenim na ovoj web stranici, da koristimo sve ostale podatke kontinuirano i bez ograničenja za potrebe administratora, vlasnika ili davatelja usluga, kao što je navedeno u općim uvjetima, sve dok korisnik ne prigovara.

 

Osobni podatci dobiveni na web mjestu dobivaju se na način koji je u skladu s GDPR uredbom Europskog parlamenta, pod uvjetom da se korisnikom potvrdom općih uvjeta i uvjeta odobri i daje izričito dopuštenje za korištenje pruženih osobnih podataka za daljnju komunikaciju između kontrolera i korisnika. Smatra se da je korisnik svjestan svrhe obrade osobnih podataka, dostupnosti osobnih podataka i mogućnosti brisanja.

 

Korisnik posebno pristaje na obradu osobnih podataka u svrhu provedbe ugovora i predbračnih mjera, bez ograničenja.

 

Iz sigurnosnih razloga odabrane su i IP adrese korisnika koji pristupaju i koriste web stranicu lunos-hrvatska.com.

 

Interni akt o zaštiti podataka, ako postoji, sastavni je dio općih uvjeta i dostupan je u sjedištu upravljača.


 

Osobni pristanak korisnika
 

Operator pruža mogućnost osobnog pristanka korisnika, ako je potrebno, bez prethodno popunjenog potvrdnog okvira (u slučaju izravnog kontakta putem e-maila, telefona, na temelju web stranice). Osobni pristanak korisnika je njegova dobrovoljna izjava volje da se njegovi osobni podaci mogu obrađivati ​​za određenu svrhu, a daju se na temelju podataka koje mu je dao kontrolor s ovim općim uvjetima.

 

 

Analiza i statistika
 

Osobni podaci dobiveni posjetom web mjestu ne pohranjuju se ili se anonimno čuvaju i kao takvi nisu kompatibilni s korisnicima. Alat koji raspolaže tim podacima je Google Analytics, te se u skladu s tim Google LLC smatra procesorom podataka u zakonski dozvoljenoj mjeri. U slučaju da se posjetitelj s tim ne slaže, u skladu s općim uvjetima, zabranjeno mu je korištenje web stranice lunos-hrvatska.com. Podaci dobiveni na ovaj način nisu osjetljivi, a posjetitelj se upozorava prilikom posjeta web mjestu.

 

 

Zadržavanje osobnih podataka
 

Podaci prikupljeni od strane administratora web mjesta pohranjuju se za potrebe administratora web mjesta u skladu s općim uvjetima. Osobni se podaci pohranjuju na web stranici (kao zahtjev) i u slučaju daljnje komunikacije s korisnikom u drugim bazama podataka tvrtke (CRM, Software for Commodity Business, Excel).

 

Korisnik može zatražiti pristup svojim osobnim podacima ili podacima o obradi svojih osobnih podataka od strane ovlaštenih osoba pismenim zahtjevom upućenim na e-mail adresu administratora web stranice lunos-hrvatska.com.

 

 

Komunikacija na daljinu
 

Administrator web stranice lunos-hrvatska.com kontaktirat će korisnika putem komunikacije na daljinu (elektroničke vijesti, promocije, popusti, itd.) Samo ako korisnik to izričito ne prigovori. Kao takve, elektroničke komercijalne poruke bit će jasno prepoznatljive, pošiljatelj će biti jasno vidljiv, uvjeti za prihvaćanje posebnih ponuda bit će nedvosmisleno označeni, a istodobno će biti jasno predstavljen način odjave od primanja reklamnih poruka.

 

 

Izuzetno otkrivanje osobnih podataka
 

Podaci prikupljeni i obrađeni od strane administratora internetske stranice lunos-hrvatska.com bit će objavljeni samo ako su primjenjivi zakoni ili u slučaju da je takvo postupanje potrebno za postupke pred sudovima ili drugim državnim tijelima.

 

 

Dostupnost osobnih podataka
 

Osobni se podaci pohranjuju na web stranici lunos-hrvatska.com u slučaju zahtjeva i dostupni su upravitelju i administratoru web stranice. Kontrolorom se smatra kontrolor osobnih podataka i administrator obrađivača web mjesta. Procesor ne može i ne može koristiti osobne podatke za svoje potrebe i može ih koristiti samo za potrebe kontrolera osobnih podataka, prema uputama kontrolora.

 

Pristup osobnim podacima omogućen je i pružateljima usluga roaminga, koji osobnim podacima ne mogu pristupiti obostrano bez odobrenja kontrolera.

 

Smatra se da zaposlenici i ovlaštene osobe administratora i obrađivača također imaju pristup u zakonski dozvoljenom obimu. Sve ove osobe posvećene su pažljivoj zaštiti osobnih podataka.

 

 

Zaštita osobnih podataka
 

Osobni podaci su zaštićeni i osiguravamo da neovlaštene osobe budu onemogućene u pristupu njima. U slučaju kršenja ovog članka, obvezujemo se informirati korisnika o bilo kojem neovlaštenom pristupu njihovim osobnim podacima.

 

 

Službenik za zaštitu podataka
 

Odgovorna osoba navedena je u internom aktu o zaštiti podataka i otkriva se na zahtjev korisnika. Zbog zaštite podataka, on se ne objavljuje javno na mreži.

 

 

Prava pojedinaca
 

Subjekt podataka ima pravo uvida u osobne podatke koji se obrađuju. Također ima pravo tražiti ispravku ili dopunu svojih osobnih podataka, kao i brisanje njegovih osobnih podataka, bez objašnjenja i bez razloga, što čini e-mailom adresiranim na adresu e-pošte lunos@lunos-hrvatska.com.

 

 

Završne odredbe
 

Web stranicu i sve podstranice u vlasništvu su i upravlja tvrtkom Lunos ventilacije d.o.o., Vrapćanska putina 9, 10090 Zagreb, OIB: 13328006184, koja je ujedno i kontrolor osobnih podataka. Administratori web stranice su tvrtka Premium Marketing d.o.o., Zgornje Škofije 126D, 6281 Škofije, ID: SI 99245795 i Veeziya poslovanje j.d.o.o., Vrhovec 259, 10000 Zagreb, OIB: 05551557032 koja je ujedno i obrađivač osobnih podataka.

 

Korisnici osobnih podataka u skladu s općim uvjetima su i tvrtke Hitrost.com doo, Cesta željezarjev 8B, 4270 Jesenice, ID: SI 42864046 kao pružatelj usluge hostinga, i tvrtka Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Sjedinjene Države, kao davatelj analitičkih alata i istovremeno obrađivač osobnih podataka u anonimnom obliku.

 

Opći uvjeti stupaju na snagu 1. siječnja 2018. Sve promjene i dopune stupaju na snagu danom objave na web mjestu.