LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00

Pet: 08:00-14:00
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00 

Pet: 08:00 - 14:00 
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

+385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS Hrvatska

 

RADNO VRIJEME

 

PRODAJNO MJESTO ZAGREB

 

Pon, sri, čet: 08:00-16:00

Uto: 8:00-18:00

Pet: 08:00-14:00

Sub i ned: Zatvoreno

 

PRODAJNO MJESTO SPLIT

 

RADNO VRIJEME

prema dogovoru

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

POSLOVNI OBJEKTI

Nudimo prezračevalne sisteme za JAVNE OBJEKTE, VRTCE, ŠOLE, BOLNICE ... Nadzorovno prezračevanje bivalnih prostorov.

LUNOS PREZRAČEVALNI SISTEMI ZA JAVNE OBJEKTE, VRTCE, ŠOLE, BOLNICE ...

Poslovni objekti

Nudimo ventilacijske sustave za JAVNE OBJEKTE, VRTIĆE, ŠKOLE, BOLNICE ....

REKUPERACIJA E2


Lunos e2 je sustav s iznimno visokom toplinskom iskoristivošću koja iznosi 93,6 %. Čujnost tijekom rada jedinice odsad je smanjena na samo 11 dB što je gotovo potpuno nečujno za ljude. Prednost koju kupci stječu odražava se u odgovarajućoj izmjeni zraka dok su prozori potpuno zatvoreni te zadržavanju topline. Sustav Lunos e2  poznat je po iznimno niskim troškovima montaže koja ne zahtijeva uvođenje razvodne cijevi, što ga čini izvrsnim rješenjem, kako za novogradnju, tako i za sanirane objekte. Automatska kontrola vlage omogućuje optimalan rad sustava i osigurava optimalnu klimu za stanovanje bez obzira na godišnje doba.

 

Pojedinačna rekuperacijska jedinica godišnje potroši električnu energiju približne vrijednosti od 2,3 €. Filtri su  trajni i mogu se prati pod tekućom vodom,  a možete odabrati i filtre za pelud koji su posebno prikladni za alergičare i ljude slabijeg zdravlja.

 

SIGURNI SMO DA MOŽEMO VIŠE UČINITI ZAJEDNO!

 

Uvjereni smo da zajedno možemo učiniti više, pa pozivamo sve tvrtke, arhitekte ... koji vjeruju da bi zajedničko partnerstvo donijelo poboljšanja konkurentnosti vaših i naših proizvoda i usluga, nadopunjujući ponudu i razvoj proizvoda i usluga, promociju i marketing na domaćem ili globalnom tržištu.

UŠTEDA ENERGIJE

 

LUNOS sustavi rade u skladu s potrebama korisnika i upravljaju se na temelju vrijednosti vlažnosti zraka. Ovisno o vlažnosti ispušnog zraka, volumen protoka zraka povećava se ili smanjuje. Dakle, prostorije se prozračuju koliko je potrebno, ali samo što je manje moguće. Što se tiče pretpostavki za izračun ove smanjene izmjene zraka, LUNOS ventilacijski sustav u potpunosti je u skladu s propisima njemačke Uredbe o referentnoj uštedi energije (EnEV) zajedno s DIN V 4701-10. Ventilacijski sustav LUNOS djeluje 24 sata dnevno, gotovo je nečujan, troši izuzetno malo energije, a štedi nam i do 30% energije u usporedbi s ventilacijom kroz prozore.

BEZ PROPUHA

 

Sustav radi bez buke i štetnih tvari, bez vjetra i nepovoljnih vremenskih uvjeta. Sprječava se stvaranje propuha i ograničava se volumen protoka zraka. Ugrađeni prigušivači buke osiguravaju da se ni na najprometnijoj cesti u stanu ne čuje buka.

FILTERI PROTIV ALERGIJA

 

Vrlo važan dio ventilacijske jedinice je učinkovit filter. Filteri su izdržljivi i lako se čiste, jer se lako mogu oprati pod tekućom vodom. Za osobe s alergijama i osjetljivim zdravljem, nudimo i posebne mikro filtre koji osiguravaju da pelud, prljavština i čestice prašine više ne mogu ući u životni ili radni prostor.

UKLANJANJE SUVIŠNE VLAGE

 

LUNOS sustavi rade u skladu s potrebama korisnika i upravljaju se na temelju vrijednosti vlažnosti zraka. Ovisno o vlažnosti ispušnog zraka, volumen protoka zraka povećava se ili smanjuje. Dakle, prostorije se prozračuju koliko je potrebno, ali samo što je manje moguće.

Reguliranje ispražnjenog zraka prema potrebama kontrolira se senzorom temperature i vlage, a ova inovacija može prilagoditi protok zraka još boljim i prilagođenijim postojećim životnim uvjetima, pružajući tako efikasnu zaštitu od oštećenja uzrokovanih vlagom i plijesnima.

DA LI STE ZAINTERESIRANI ZA PARTNERSTVO? PIŠITE NAM!

PAMETNA KONTROLA

 

Ventilacijski sustav Lunos temelji se na protoku zraka kroz stambenu površinu. Ovisno o potrebama i razini vlažnosti zraka, ventilatori prenose iskorišteni zrak iz kupaonice, kuhinje, wc-a ili rublja na vanjski ili u ventilacijski otvor. Na taj se način u stanu stvara mali vakuum, zbog kojeg svježi filtrirani zrak prolazi kroz jedinice dovodnog zraka u spavaće sobe, dječje sobe, dnevne sobe i radne prostore. Prorezi ispod vrata ili ventilacijski elementi iznad njih osiguravaju protok svježeg zraka između prostorija s vanjskim ulazima svježeg zraka i prostorija sa ispušnim ispuhom.

ZAŠTITA OD BUKE

 

Zaštita od buke pruža vam duševni mir.

Stambeni i prometni prostori su sve bliži. Međutim, ljudi se osjećaju ugodno samo između "mirnih zidova". Stoga se uz LUNOS ventilacijski sustav mogu lako ispuniti čak i najzahtjevniji propisi o buci (razina buke IV-V). Dokumentirani akustički certifikati dokazuju da LUNOS zaštita od buke postiže izvrsne ocjene u svim testovima.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA

 

LUNOS sustav je pristupačan i izuzetno jednostavan za ugradnju. Zbog svoje jednostavnosti, pogodan je za ugradnju u starijim kućama ili stanovima, kao i u novim zgradama. Za postavljanje sustava nije potrebno postavljati nikakve cijevi, pa je instalacija brza i bez većih intervencija u stanu.


Ugradnjom njemačkog ventilacijskog sustava LUNOS svježi zrak će neprestano dolaziti u vaš stan, a iskorišteni zrak će se kroz ventilator jedinicu neprestano ispuštati izravno kroz osovinu ili vanjski zid.

IZUZETNO JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

 

U Lunosu se desetljećima bavimo isključivo ventilacijom i postižemo najvišu kvalitetu, funkcionalnost i udobnost. Na hrvatsko tržište donijeli smo inovativne, učinkovite i provjerene ventilacijske sustave koji osiguravaju sigurnu, ekonomičnu i zdravu životnu kulturu, a ujedno su i trajno rješenje svih problema s prekomjernom vlagom i plijesni. POSEBNA SVOJSTVA novog sustava za oporavak e2 je da nema troškova održavanja!