LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00

Pet: 08:00-14:00
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS d.o.o.

 

RADNO VRIJEME PRODAJE:

Pon, sri, čet : 08:00-16:00

Uto: 08:00 - 18:00 

Pet: 08:00 - 14:00 
Subota i nedjelja: Zatvoreno

 

+385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

LUNOS Hrvatska

 

RADNO VRIJEME

 

PRODAJNO MJESTO ZAGREB

 

Pon, sri, čet: 08:00-16:00

Uto: 8:00-18:00

Pet: 08:00-14:00

Sub i ned: Zatvoreno

 

PRODAJNO MJESTO SPLIT

 

RADNO VRIJEME

prema dogovoru

 

 +385 1 4816 581

 

E-mail:

lunos@lunos-hrvatska.com

Ventilacijski sustav Lunos

Sustav Lunos


Sustav LUNOS cjenovno je pristupačan i iznimno jednostavan za montažu. Zbog svoje je jednostavnosti prikladan za montažu u starije kuće ili stanove, kao i u novogradnju. Da biste montirali sustav, ne morate ugraditi cijevi, zbog čega je montaža brza i ne zahtijeva veće intervencije u stanu.

 

Ugradnja njemačkoga ventilacijskog sustava LUNOS omogućit će stalni dotok svježeg zraka u vaš stan, dok će se potrošeni neprekidno odvoditi ventilatorskom jedinicom izravno kroz kanal ili vanjski zid. Tako ćete smanjiti količinu vlage u prostorijama i spriječiti nastanak plijesni na zidu, kondenzata i neugodnog mirisa – ukratko, sebi i svojoj obitelji poboljšat ćete kvalitetu stanovanja. Svi LUNOS elementi imaju ugrađenu zaštitu od buke i alergija. Antialergijski filtar je periv i ne treba ga mijenjati. Ventilacijski sustav LUNOS radi 24 sata dnevno, gotovo je nečujan, troši iznimno malo energije te ujedno uštedi do 30 % više energijeu odnosu na prozračivanje putem prozora.

 

Zbog toga je ventilacijski sustav LUNOS u cijelosti usklađen s njemačkom uredbom EnEV

 

Rad sustava LUNOS  usklađen je s potrebama korisnika te se njima upravlja na temelju vrijednosti vlage u zraku. Volumen zračnog toka povećava se ili smanjuje ovisno o vlažnosti potrošenog zraka. Na taj su način prostorije dovoljno prozračene, ali tek onoliko malo koliko je to moguće. U smislu pretpostavki za izračun ove smanjene izmjene zraka, ventilacijski sustav LUNOS u cijelosti je usklađen s propisom njemačke referentne Uredbe o štednji energije (EnEV) s obzirom na normu DIN V 4701-10.

Ventilacijski sustav Lunos

 

Sustav LUNOS cjenovno je pristupačan i iznimno jednostavan za montažu. Zbog svoje je jednostavnosti prikladan za montažu u starije kuće ili stanove, kao i u novogradnju. 

Načelo rada


Ventilacijski sustav Lunos bazira se na protoku zraka u cijelom životnom području. Uzimajući u obzir potrebe i razinu vlažnosti zraka, ventilatori odvode potrošen zrak iz kupaonice, kuhinje, WC-a ili praonice van ili u ventilacijske kanale. Na taj se način u stanu stvara mali podtlak kojim se kroz vanjske jedinice za dovod zraka unosi  svjež filtrirani zrak u spavaće, dječje i dnevne sobe te radne prostorije.  Otvori ispod vrata ili ventilacijski elementi iznad njih omogućuju protok svježeg zraka između prostorija u koje ulazi svjež zrak izvana i prostorija iz koje izlazi potrošeni zrak.


Sustav radi bez buke i štetnih čestica te bez vjetra i nepovoljnih vremenskih uvjeta. Zaštite od propuha i ograničenje volumena protoka zraka sprječavaju nastanak propuha. Ugrađeni prigušivači buke osiguravaju da buka s ceste ne dopire do stana čak ni uz najprometnije ceste.


Zaštita od buke jamči mir

Stambeni i prometni prostori sve se više međusobno približavaju. No, ljudi se jedino osjećaju ugodno unutar “tihih zidova”. Zbog toga ventilacijski sustavi LUNOS bez problema zadovoljavaju i najstrože propise vezane uz zaštitu od buke (razina buke IV – V). Dokumentirani akustični atesti dokazuju da je zaštita od buke sustava LUNOS izvrsno ocijenjena na svim ispitivanjima.

Prednosti sustava Lunos

 

LUNOS nudi mnogo više od obične ventilacije.

Ventilacijski sustavi LUNOS pružaju potrebama prilagođenu, ugodnu, čistu i higijensku ventilaciju svih životnih prostora te ostavljaju zidove suhima i bez plijesni. Također omogućuju znatnu uštedu pri grijanju – uz relativno niske troškove investicije i rada. Naravno, ujedno nude kvalitetu i sigurnost koju jamčimo svojim imenom.

Ušteda
energije

Uklanjanje suvišne
vlage

Gotovo nečujni rad

Zaštita od buke

Bez propuha

Antialergijski filtar

Jednostavna
montaža

Jednostavno i
povoljno održavanje

Za ponudu nazovite na besplatni telefonski broj: +385 1 4816 581 ili pošaljite upit na: lunos@lunos-hrvatska.com ili putem obrasca za kontakt. Zajedno s upitom pošaljite nam svoj telefonski broj, tlocrt svoje stambene površine i mi ćemo vam poslati cjelokupno rješenje za vaš novi stambeni komfor.